Westinghouse Vegas 72185

94 %

Popis produktu

Parametre produktu

Hlučnosť
45 dB
Priemer vrtule
105 cm
Počet rýchlostí
3
Osvetlenie
áno
Farba
biela

Recenzie

  • , zakúpené v Dalap.sk

    Odporúča produkt

    100 %

    Tichý chod, neruší pri spaní.

  • , zakúpené v Dalap.sk

    Odporúča produkt

    100 %

    OK, pri vyššej rýchlosti sa trochu trasie - vibruje, asi je excentricky namontovaná vrtuľa, ventilátor zostavovala ho dcéra, neskôr to preverím a pozriem sa na to.

  • , zakúpené v MALL.SK

    Odporúča produkt

    100 %

    S ventilátorom som spokojná, svietivosť dobrá a ventilátor má minimálnu hlučnosť.

Parametre produktu

Hlučnosť
45 dB
Priemer vrtule
105 cm
Počet rýchlostí
3
Osvetlenie
áno
Farba
biela

Popis produktu

Stropný ventilátor so svetlom WESTINGHOUSE VEGAS dvojfarebnými otočnými lopatkami vo farbe borovica a z druhej vo farbe biela o Ø105cm vhodný do priestoru 15 m² • retiazkové ovládanie • svetelný zdroj E27 o výkone 60W Stropný ventilátor so svetlom WESTINGHOUSE VEGAS s priemerom lopatiek 105 cm postavený v jednoduchom dizajne.Neutrálne farby a priamočiare spracovanie ventilátora sa hodí prakticky do každej miestnosti.Kvalitná konštrukcia spracovania je samozrejmosťou.Telo ventilátora je v bielej farbe. Ventilátor je vybavený dvojfarebnými otočnými lopatkami v bielej farbe z jednej strany a z druhej vo farbe borovica.Lopatky ventilátora sú vyrobené z dreva bez prelisu.To znamená, že je tento model veľmi tichý.    

Aký je rozdiel medzi 3, 4 alebo 5 čepeľami?

Rozdiel vo výkonnosti nie je prakticky žiadny.Všetko je len o dizajne aký preferujete.  

POUŽITIE

Stropný ventilátor je vybavený spätným chodom pre letnú a zimnú prevádzku.Prepínač pre otáčanie smeru sa nachádza na tele ventilátora (na diaľkovom ovládaní nie je).  

LETO ROTÁCIA LOPATIEK

Stropný ventilátor Westinghouse v letnom období fúka vzduch smerom dole a príjemne chladí.Štúdie ukazujú,že môže znížiť pocitovú teplotu v miestnosti až o 5 °C.  

ZIMA ROTÁCIA LOPATIEK

V zimnom období je stropný ventilátor Westinghouse schopný ušetriť energiu nastavením prevádzky na nízku rýchlosť v smere hodinových ručičiek.Tým sa zmieša teplý vzduch pri strope s chladnejším vzduchom v spodnej časti a zahreje sa tak obytný priestor v miestnosti.Stropný ventilátor Westinghouse Vám tak môže znížiť Vaše náklady na vykurovanie až o 30%!    

KONŠTRUKCIA

Stropný ventilátor je vybavený troj-stupňovou reguláciou pre možnosť regulácie rýchlosťi vetraného vzduchu.Priemer 105 cm je vhodný do miestnosti o veľkosti 15 m³.Rozmery ventilátora sú na priloženom obrázku.Súčasťou stropného ventilátora Westinghouse Vegas je integrované svetlo s päticou E27 o výkone 60W ktoré je nezávislé na ventilátore.Svetelný zdroj nie je súčasťou balenia.  

OVLÁDANIE

Stropný ventilátor je ovládaný dvomi retiazkami ktoré sú pripevnené k motoru v strednej časti.Jedna je určená na ovládanie svetla, druhá na ovládanie ventilátora.

Ovládanie ventilátora - zatiahnutím za retiazku prepnete chod ventilátora z vypnutého na maximálny výkon,ďalšie 3 zatiahnutia znižujú otáčky ventilátora a štvrté zatiahnutie ventilátor vypne.

Ovládanie svetla - zatiahnutím za retiazku zapnete alebo vypnete svetelný zdroj stropného ventilátora.

K ventilátoru je možné dokúpiť diaľkové ovládanie do ruky či na stenu.  

MONTÁŽ

Montáž stropného ventilátora Westinghouse zvládne pomocou návodu prakticky každý.Jednoduché elektrické pripojenie pomocou ISO konektorov.

Za dodržania podmienok je možná aj montáž do SDK stropu pomocou skrutky s hmoždinkou DALAP HM 6X52S.  

Upínací systém Dual Mount

Pri inštalácii stropného ventilátora Westinghouse s upínacím systémom " Dual Mount " je možné použiť montážnu tyčku, ktorá je súčasťou balenia, ale stropný ventilátor môže byť inštalovaný aj bez tyčky a tým znížiť inštalačnú výšku (vhodné u nízkeho stropu) . Pri požiadavke na vysokú inštalačnú výšku ventilátora je možné dokúpiť predlžovaciu tyč 30,5 cm alebo 46 cm určené pre vysoké stropy (nájdete v príslušenstve pod technickými parametrami).  

Prosíme Vás pri preberaní objednávky od kuriéra o fyzickú kontrolu doručeného tovaru (pri stropných ventilátoroch sa jedná hlavne o sklo svietidla).Expedícia a kontrola tovaru je u nás pod kamerovým systémom.Pri zistení poškodenia zásielky treba s kuriérom následne spísať zápis o poškodení.Nenechajte sa odbiť tým že kuriér sa ponáhľa a má toho veľa,jedná sa o Váš tovar a v prípade prebratia zásielky bez kontroly môže byť následná reklamácia zamietnutá.  

Prečo nakúpiť u nás? - Predajom to pre nás nekončí

V našej ponuke nájdete najväščí výber stropných ventilátorov SKLADOM

Prozákaznícky prístup a orientácia na kvalitu služieb

Odborné poradenstvo

Neriadime sa zákonom - reklamácie sú vybavené ak je to možné ihneď (popr. 2-3 dni)

Po zhodnotení reklamačným technikom okamžitá výmena produktu

U nás sa Vám nestane že hodinu zháňate predavača aby ste dostali odpoveď na Vaše otázky

Viac ako 50 modelov stropný ventilátorov trvale skladom

Rozsiahle príslušenstvo k stropným ventilátorom

Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.

Hodnotenia produktu

11zákazníkov odporúča produkt
0zákazníkov neodporúča produkt
94 %
priemer z 26 hodnotení
5
22 ×
4
3 ×
3
0 ×
2
1 ×
1
0 ×
  • , zakúpené v Dalap.sk

    Odporúča produkt

    100 %

    Tichý chod, neruší pri spaní.

  • , zakúpené v Dalap.sk

    Odporúča produkt

    100 %

    OK, pri vyššej rýchlosti sa trochu trasie - vibruje, asi je excentricky namontovaná vrtuľa, ventilátor zostavovala ho dcéra, neskôr to preverím a pozriem sa na to.

  • , zakúpené v MALL.SK

    Odporúča produkt

    100 %

    S ventilátorom som spokojná, svietivosť dobrá a ventilátor má minimálnu hlučnosť.

  • , zakúpené v Dalap.sk

    Odporúča produkt

    80 %
    • Cena kvalita
    • Demont...uplny

    Pomer cena kvalita je super

  • , zakúpené v Dalap.sk

    Odporúča produkt

    100 %
    • Krásny ,funkčný ventilator
  • , zakúpené v Dalap.sk

    Odporúča produkt

    100 %

    Pekny dizajn, ľahká montáž.

  • , zakúpené v Dalap.sk

    Odporúča produkt

    100 %

    pekný dizajn, tichý chod

  • , zakúpené v Dalap.sk

    Odporúča produkt

    100 %
    • veľmi dobrý pomer cena / výkon
    • trocha hlučnejší

    Dobrý ventilátor za dobrú cenu

  • , zakúpené v Dalap.sk

    100 %

    Anoa

  • , zakúpené v Dalap.sk

    Odporúča produkt

    100 %
    • prehladé stranky
    • nič

    uplná spokojnost super cena

{"Obľúbené kategórie":[["Telové oleje","https://telove-oleje.heureka.sk/"],["Jazdecké helmy","https://jazdecke-helmy.heureka.sk/"],["Záchody","https://zachody.heureka.sk/"],["Viazanie na wakeboard","https://vazani-na-wakeboard.heureka.sk/"],["Šarkany","https://sarkany.heureka.sk/"],["Cyklistické sety","https://cyklisticke-dresy.heureka.sk/f:30727:1/"],["Puzdrá na kuše","https://nahradne-diely-ku-kusiam.heureka.sk/f:38272:35920173/"],["Dámske žabky","https://None.heureka.sk/f:15195:445402/"],["Dvierka pre mačky Ferplast","https://dvierka-pre-macky.heureka.sk/f:32691:30662012/"],["Injekčné striekačky","https://injekcne-ihly-a-striekacky.heureka.sk/f:30374:29981171/"]],"Vybrané značky":[["Ventilátory Trio","https://ventilatory.heureka.sk/f:5076:1035706/"],["Ventilátory Aqualine","https://ventilatory.heureka.sk/f:5076:7321587/"],["Ventilátory Globo","https://ventilatory.heureka.sk/f:5076:185116/"],["Ventilátory TEESA","https://ventilatory.heureka.sk/f:5076:14408329/"],["Ventilátory Velamp","https://ventilatory.heureka.sk/f:5076:8622607/"]],"Ako vybrať najlepšie":[["Ako vybrať pokosovú pílu?","https://pokosove-pily.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-pokosovu-pilu/"],["Ako vybrať katalytickú lampu?","https://katalyticke-lampy.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-katalyticku-lampu/"],["Ako vybrať nabíjačku batérie?","https://klasicke-nabijacky.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-nabijacku-baterie/"]],"Vybrané produkty":[["Dynafit Speed Dryarn Tights W blueberry/marine blue","https://damske-spodky.heureka.sk/dynafit-speed-dryarn-tights-w-blueberry-marine-blue/"],["Cadac Univerzálny ražeň ku grilu","https://ihly-raznici.heureka.sk/cadac-univerzalny-razen-ku-grilu_5/"],["SOLA - LSB 1000 1000mm","https://pravitka.heureka.sk/sola-lsb-1000-1000mm/"],["Albi Elektronická ceruzka s knihou Svet zvierat","https://interaktivne-hracky.heureka.sk/albi-elektronicka-ceruzka-s-knihou-svet-zvierat/"],["APS Servírovacia tácka s poklopom na kráľovský chlebíček 34x16,5 cm","https://podnosy-a-tacky.heureka.sk/aps-servirovacia-tacka-s-poklopom-na-kralovsky-chlebicek-34x16_5-cm/"],["Heinz kečup jemný 570 g","https://kecupy-pretlaky.heureka.sk/heinz-kecup-jemny-570-g/"],["Danfil prsteň DF1895","https://prstene.heureka.sk/danfil-prsten-df1895/"]],"Odporúčame":[["Apple iPhone 15","https://mobilne-telefony.heureka.sk/f:26540:34644595/"],["Apple Watch 9","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34738896/"],["Apple Watch Ultra 2","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34644606/"],["PlayStation 5","https://herne-konzoly.heureka.sk/playstation-5/"],["Lego","https://stavebnice-lego.heureka.sk/"],["Zimné pneumatiky","https://pneumatiky.heureka.sk/f:5428:13093/"],["Nábytok","https://nabytok.heureka.sk/"],["Oblečenie a móda","https://moda.heureka.sk/"]]}